Читај ми!

Vremenska prognoza 13. januar

Na jugoistoku Srbije ujutru su moguće i slabe padavine. Tokom dana suvo, ponegde sa sunčanim periodima. Biće toplije, najviša temperatura od 7 do 11 stepeni. U Beogradu ujutru ponegde magla, u nastavku dana povremeno će probijati sunce. Najviša temperatura oko 10 stepeni. U novogodišnjoj noći ponegde će biti kiše, a u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije padaće sneg.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ) 

 

12.01.2023. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno i iznad većeg dela suvo. Na istoku i jugoistoku, kao i u Banatu i na severu Bačke mestimično sa slabom kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Vetar slab zapadni i severozapadni. Najviša temperatura od 4 do 8 stepeni. Krajem dana na severozapadu i zapadu razvedravanje.               

13.01.2023. Petak: Ujutro i pre podne u većini krajeva oblačno i maglovito, a na jugoistoku su moguće slabe padavine. Tokom dana malo toplije, a sunčani intervali se očekuju u zapadnoj i centralnoj srbiji, kao i u delovima Vojvodine. Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 4 stepena, a najviša od 7 do 11 stepeni. Tokom noći na severu i zapadu, kao i ponegde u centralnim krajevima kiša, a u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije sneg, dok će vetar biti u skretanju na severozapadni.         

14.01.2023. Subota: Pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevimaprestanak padavina i postepeno razvedravanje sa severozapada. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4 stepena, a najviša dnevna od 4 do 7 stepeni.        

15.01.2023. Nedelja: Suvo i toplije sa periodima sunčanog vremena uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra. Najniža temperatura od -1 do 3 stepena, a najviša od 8 do 12 stepeni.

16.01.2023. Ponedeljak: Novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar umeren, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa udarima olujne jačine južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 5 stepeni, a najviša od 9 do 13 stepeni, u Timočkoj Krajini hladnije, oko 4 stepena. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи