Читај ми!

Vremenska prognoza 17. novembar

U nastavku sedmice često će nam biti potrebni kišobrani, a za vikend se na planinama očekuje i slab sneg. Ujutru i pre podne oblačno, mestimično s kišom. Od sredine dana postepeni prestanak padavina, najpre na severu i zapadu Srbije. Temperatura u padu. Jutarnja od 6 do 10, najviša dnevna do 14 stepeni. U Beogradu pre podne povremeno kiša, potom manje oblaka i prestanak padavina. Najviša temperatura oko 12 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

17.11.2022. Četvrtak: Hladnije. Ujutro i pre podne pretežno oblačno, mestimično s kišom. Od sredine dana postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti prvo na severu i zapadu. Vetar ujutru i pre podne slab i umeren, na istoku povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju i skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 10, a najviša od 11 do 14 stepeni.

18.11.2022. Petak: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno i jak, južni i jugoistočni, uveče i tokom noći u skretanju na umeren i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7, najviša od 9 u Timočkoj Krajini i na severu Vojvodine do 16 stepeni na jugoistoku Srbije. Uporozenja: Količina padavina veća od 20 l/m² za 12h, verovatnoća 70%.

19.11.2022. Subota: Umereno do potpuno oblačno, pre podne uglavnom suvo, posle podne i uveče mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na istoku Srbije još ujutru jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 8, najviša od 9 na severu Vojvodine do 14 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije. Uporozenja: Količina padavina veća od 20 l/m² za 12h, verovatnoća 70%.

20.11.2022. Nedelja: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima i sa snegom. Vetar umeren i jak, u većem delu Vojvodine i zapadne Srbije severni i severozapadni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 8, najviša od 9 na severu Vojvodine do 14 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije. U toku noći ponegde u nižim predelima kiša će kratkotrajno preći u susnežicu i sneg.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 21.11.2022. do 25.11.2022.)
Pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, a početkom sledeće sedmice, uz hladnije vreme, u planinskim predelima i sa snegom.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво