Читај ми!

Vremenska prognoza 15. novembar

Ujutru mestimično magla. Potom umereno oblačno sa sunčanim periodima. Malo kiše može biti ponegde u Vojvodini, na zapadu i jugozapadu. Ujutru temperatura od 1 do 8, najviša dnevna od 11 do 18 stepeni. Nad Beogradom i sunce i oblaci, a temperatura oko 15 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

15.11.2022. Utorak: Ujutro po kotlinama, nizijama i dolinama reka mestimično magla ili niska oblačnost, koja će se u Timočkoj Krajini i na severu Vojvodine zadržati veći deo dana. U ostalim krajevima umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Lokalna pojava kratkotrajne kiše očekuje se u Vojvodini, na zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab do umeren, južnih smerova, u Pomoravlju i na jugu Banata kratkotrajno jak. Najniža temperatura od 1 do 8, a najviša od 11 na severu i u Timočkoj Krajini do 18 stepeni  u centralnoj i južnoj Srbiji. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%.

16.11.2022. Sreda: Umereno do potpuno oblačno. Posle podne na severu i zapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, uveče u skretanju na severozapadni pravac na severu Srbije. Najniža temperatura od 3 do 9, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.  

17.11.2022. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, a na visokim planinama i sa snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 6 do 9, najviša dnevna od 9 do 14 stepeni.   

18.11.2022. Petak: Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, a na visokim planinama i sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 6, najviša dnevna od 9 do 12 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 19.11.2022. do 23.11.2022.)
Pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, a na visokim planinama i sa snegom. U subotu i vetrovito u košavskom području i sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара