Читај ми!

Vremenska prognoza 12. novembar

Ujutru će mestimično biti magle. Tokom dana pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom. Na planinama iznad hiljadu i po metara moguća je i poneka pahulja. Posle podne postepeno razvedravanje i pojačanje jugoistočnog vetra. Najviša temperatura do 15 stepeni.

12.11.2022. Subota Ujutro mestimično magla. Tokom dana pretežno oblačno, a slaba kiša se očekuje u istočnim, centralnim i južnim predelima, kao i pre podne u Bačkoj. Na visokim planinama iznad 1 500 m i sa kratkotrajnim snegom. Posle podne postepeno razvedravanje i to prvo u košavskom području usled pojačanja jugoistočnog vetra. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni vetar. Najniža temperatura od 4 do 8 , najviša od 12 do 15 stepeni.

13.11.2022. Nedelja Po kotlinama, nizijama i dolinama reka jutarnja magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 7 , najviša od 14 do 18 stepeni.

14.11.2022. Ponedeljak Po kotlinama, nizijama i dolinama reka jutarnja magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 6 , najviša dnevna od 12 do 18 stepeni. Uveče i tokom noći u zapadnim i jugozapadnim krajevima naoblačenje sa kišom.

15.11.2022. Utorak Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, a uglavnom suvo će će se zadržati na istoku i jugu. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 7, najviša dnevna od 12 do 15 stepeni.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво