Читај ми!

Vremenska prognoza - 8. januar

Do kraja dana oblačno i hladno sa mešovitim padavinama (kišom i snegom). Mestimično stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i Pomoravlju jak, istočni i jugoistočni, od sredine dana u slabljenju i skretanju na severozapadni. Najviša temperatura od 0 do 3, samo će na jugu i jugoistoku biti malo toplije, do 6 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

08.01.2022. Subota: Oblačno i hladno sa snegom, u nižim krajevima uz formiranje, a u brdsko-planinskim predelima povećanje visine snežnog pokrivača. Na jugoistoku i istoku Srbije očekuju se mešovite padavine: kiša, susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, pre podne istočni i severoistočni , posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 1, najviša dnevna od 0 do 6 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje/ povećanje snežnog pokrivača verovatnoća 95%.

09.01.2022. Nedelja: Oblačno i hladno mestimično sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na jugoistoku i istoku Srbije očekuju se mešovite padavine (kiša, susnežica i sneg). Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 0, najviša dnevna od 0 do 5 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

10.01.2022. Ponedeljak: Oblačno i hladno mestimično sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Tokom dana u severnim i severoistočnim krajevima sneg će preći u kišu, a na jugoistoku i istoku Srbije očekuju se mešovite padavine: kiša, susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, severni. Jutarnja temperatura od -4 do 2, najviša dnevna od -1 do 5 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 85%.

11.01.2022. Utorak: Oblačno, hladno, mestimično sa snegom, na istoku i jugoistoku u nižim predelima ponegde i sa kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 1, najviša dnevna od 0 do 6 stepeni. Na severu Bačke i Banata tokom dana prestanak padavina i delimično razvedravanje. Upozorenje: Sneg, formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 85%. 

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 12.01.2022. do 16.01.2022.)
U sredu umereno i potpuno oblačno , na severu i zapadu sa periodima sunčanog vremena, iznad ostalih krajeva prestanak padavina. Zatim, do kraja perioda suvo, malo do umereno oblačno, sa dužim periodima sunčanog vrmena. Jutra mestimično maglovita, hladna sa slabim, ponegde i umerenim mrazem a najviša dnevna temperatura u granicama proseka.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво