Читај ми!

Vremenska prognoza - 7. januar

Veći deo dana u Vojvodini, zapadnoj Srbiji i Šumadiji pretežno sunčano. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. U toku noći u svim krajevima naoblačenje, mestimično sa kišom i snegom. Severozapadni vetar do kraja dana u skretanju na istočni i jugoistočni, a na jugu Banata i u Pomoravlju biće u pojačanju. Najviša temperatura od 2 do 5, do 10 stepeni u Negotinskoj Krajini.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

07.01.2022. Petak: Umereno do potpuno oblačno i hladno, u nižim predelima ponegde sa slabom kišom i susnežicom, a u brdsko-planinskim sa slabim snegom. Iznad severnih i zapadnih krajeva preovlađivaće sunčano vreme, ali se krajem dana očekuje naoblačenje. Vetar slab i umeren severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -4 na severozapadu do 4 stepena na istoku, najviša dnevna od 2 do 5, na istoku oko 9 stepeni.  Tokom noći oblačno sa snegom u svim predelima, na jugoistoku i kišom i susnežicom.    

08.01.2022. Subota: Oblačno i hladno sa snegom, u nižim krajevima uz formiranje, a u brdsko-planinskim predelima uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na jugoistoku i istoku Srbije očekuju se mešovite padavine: kiša, susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 2 stepena, najviša dnevna od -2 do 1, na jugoistoku i istoku i do 4 stepena. Upozorenje: Sneg,  formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

09.01.2022. Nedelja: Oblačno i hladno sa snegom, u nižim krajevima uz formiranje, a u brdsko-planinskim predelima uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na jugoistoku i istoku Srbije očekuju se mešovite padavine: kiša, susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 0 stepeni, najviša dnevna od -1 do 3 stepena. Upozorenje: Sneg,  formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 85%.

10.01.2022. Ponedeljak: Oblačno sa snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 0 stepeni, najviša dnevna od -1 do 2 stepena. Upozorenje: Sneg,  formiranje/ povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 85%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 11.01.2022. do 15.01.2022.)
Oblačno sa snegom, u nižim predelima i sa susnežicom, ponegde i kišom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača posebno u brdsko- planinskim predelima. 

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи