Читај ми!

Vremenska prognoza - 4. januar

Proleće u januaru se nastavlja. Najviša dnevna temperatura od 11 do 18 stepeni. U glavnom gradu pretežno sunčano i toplo, sredinom dana umereno naoblačenje. Temperatura do 16 stepeni. Toplo do srede, a za Badnji dan očekuje nas naoblačenje i zahlađenje.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

04.01.2022. Utorak: Ujutro po kotlinama jugozapadne i južne Srbije mestimično magla, koja se ponegde može zadržati i duže tokom prepodneva. Tokom dana  malo i umereno oblačno, toplo i suvo. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 7, najviša dnevna od 11 do 18 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost manja od 200m, verovatnoća 90%.

05.01.2022. Sreda: Tokom dana malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Naoblačenje i zahlađenje sa kišom koje će uveče zahvatiti severne i zapadne, tokom noći proširiće se i na ostale krajeve. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 10, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

06.01.2022. Četvrtak: Oblačno, osetno hladnije, mestimično sa kišom, u brdsko planinskim predelima sa snegom. Posle podne na severu, a uveče i u većini ostalih krajeva prestanak padavina. Vetar umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 5, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

07.01.2022. Petak: Pretežno oblačno i hladno. Na severu suvo uz postepeno razvedravanje, a na jugozapadu i jugu još ponegde sa slabim padavinama (kiša, susnežica i sneg) uz slabljenje i prestanak padavina tokom dana. Vetar slab i umeren, severozapadni i severni. Jutarnja temperatura od -2 do 2, najviša dnevna od 3 do 9 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 08.01.2022. do 12.01.2022.)
Tokom perioda pretežno oblačno, hladno, u nižim predelima povremeno sa kišom i susnežicom, a u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. 

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво