Читај ми!

Vremenska prognoza - 29. novembar

Oblačno, na severu suvo, u ostalom predelima mestimično kiša, na planinama sneg. Sneg je u večernjim satima ponegde moguć i u nižim predelima. Temperatura od 6 do 12 stepeni. Posle podne i uveče temperatura u padu.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ) 

29.11.2021. Ponedeljak: Umereno do potpuno oblačno, na severu suvo, u ostalom delu mestimično sa kišom, na planinama sa snegom koji se krajem dana i u toku noći očekuje ponegde i u nižim predelima.  Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, najviša od 6 do 12 stepeni, posle podne i uveče u padu.

30.11.2021. Utorak: Umereno do potpuno oblačno, još hladnije i u većem delu suvo, samo još ujutro i pre podne u centralnim i južnim krajevima mestimično sa mešovitim padavinama (kiša i sneg), na planinama sa snegom uz slabljenje i postepeni prestanak padavina. Vetar umeren i jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 4 stepena, a najviša od 4 do 7 stepeni.

01.12.2021. Sreda: Toplije i u većem delu suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo na severu i istoku ujutro i pre podne oblačno ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -5 do 3 stepena, najviša od 8 do 16 stepeni.

02.12.2021. Četvrtak: Pretežno oblačno mestimično sa kišom, uglavnom na severu, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 8 stepeni, najviša od 10 do 16 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 03.12.2021. do 07.12.2021.)
Od petka pretežno oblačno mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво