Читај ми!

Vremenska prognoza - 26. novembar

Do kraja dana pretežno oblačno, vetrovito i sveže, sredinom dana sa kišom, posle podne i uveče u većini mesta suvo, a tokom noći ponovo mestimično sa slabom kišom. Vetar umeren i jak južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno olujni- krajem dana u slabljenju. Najviša temperatura od 9 do 14, u Timočkoj Krajini oko 5 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

26.11.2021. Petak: Oblačno, vetrovito i sveže, ujutro i pre podne sa kišom, posle podne u većini mesta suvo, tokom noći ponovo mestimično sa slabom kišom. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i olujni- krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 8, najviša u većini krajeva od 9 do 14 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 5 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%.

27.11.2021. Subota: Promenljivo oblačno i u većem delu zemlje toplije, mestimično sa kišom uz slab i umeren, u planinskim predelima i košavskom području povremeno i jak južni vetar. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša u većini krajeva od 10 do 17 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 5 stepeni.

28.11.2021. Nedelja: Promenljivo oblačno iznad većeg dela toplije, ponegde sa kišom. Posle podne jače naoblačenje sa kišom zahvatiće severne i zapadne krajeve, do kraja dana proširiće se na celu zemlju. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i košavskom području povremeno i jak južni, krajem dana i u toku noći u skretanju na zapadni i severozapadni.. Najniža temperatura od 3 do 9, najviša dnevna 9 do 17 stepeni.

29.11.2021. Ponedeljak: Oblačno, osetno hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 8, najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 30.11.2021. do 04.12.2021.)
Umereno do potpuno oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, koji se ponegde očekuje i u nižim predelima. Od ponedeljka osetno hladnije, pa se na planinama očekuje sneg, a slab sneg je ponegde moguć i u nižim predelima. Krajem perioda slabljenje i kratkotrajni prestanak padavina. 

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво