Читај ми!

Vremenska prognoza - 3. april

Vreme oblačno, mestimično sa kišom, a na jugu i sa pljuskovima praćenim grmljavinom. Na planinama sneg. Najviša temperatura  od 7 do 18 stepeni. Sutra svežije sa kišom, na planinama sa snegom, temperatura do 11 stepeni. U ponedeljak sunčano i toplije.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

03.04.2021. Subota Oblačno i hladnije, mestimično kiša, na jugu i pljuskovi sa grmljavinom, u višim planinskim predelima sneg. U toku noći na severu delimično razvedravanje.  Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 6 do 9 , najviša od 10 do 18 stepeni.

04.04.2021. Nedelja Pretežno oblačno i svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. U toku noći u većini mesta prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab i umeren, na severu i zapadu povremeno i jak, severni i severozapadni.  Najniža temperatura od 2 do 5 , najviša od 7 do 11 stepeni.

05.04.2021. Ponedeljak Ujutro vedro, ponegde slab mraz, na jugoistoku oblačno, u toku dana sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najniža temperatura od -1 do 4 , najviša od 12 do 16 stepeni.

06.04.2021. Utorak U utorak posle podne i noću naoblačenje s kišom i zahlađenje. Vetar slab i umeren, severozapadni i jugozapadni.  Najniža temperatura od 0 do 6 , najviša od 8 do 16 stepeni. 

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво