Читај ми!

Vremenska prognoza - 21. novembar

Krajem dana padavine prestaju. Na severu čitavog dana vedro, najviša dnevna od samo 3 do 7.

 

 Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

 

20.11.2020. Petak: Naoblačenje s kišom sa severa i zapada Srbije do kraja dana proširiće se na ostale krajeve. Na jugu ponegde duže zadržavanje magle. Uveče i noću u planinskim predelima slab sneg i stvaranje manjeg snežnog pokrivača, a na severozapadu Srbije istovremeno prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najviša temperatura od 7 do 9 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200m, verovatnoća 90%.

21.11.2020. Subota: U većem delu pretežno oblačno i hladnije, na jugozapadu, jugu i istoku Srbije u nižim predelima mešovite padavine (kiša i sneg), a na planinama sneg i stvaranje/manje povećanje visine snežnog pokrivača. U Vojvodini pretežno sunčano.  Vetar umeren do jak, severozapadni.  Najniža temperatura od -2 do 5 stepeni, a najviša od 3 do 7 stepeni.

 22.11.2020. Nedelja: Ujutro hladno, mestimično magla i slab mraz. Magla ili niska oblačnost će se ponegde u nižim predelima, po kotlinama i dolinama zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab, promenljivog smera.  Najniža temperatura od -4 do 1 stepeni, a najviša od 4 do 8 stepeni.                Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200m, verovatnoća 90%.

23.11.2020. Ponedeljak: Ujutro hladno, mestimično magla i slab mraz. U toku dana umereno oblačno i suvo. Ponegde u nižim predelima i po kotlinama duže zadržavanje magle. Vetar slab, promenljivog smera.  Najniža temperatura od -4 do 0 stepeni, a najviša od 5 do 10 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200m, verovatnoća 90%.

24.11.2020. Utorak: Ujutro hladno, mestimično magla i slab mraz. U toku dana umereno oblačno i suvo. Ponegde u nižim predelima i po kotlinama duže zadržavanje magle. Vetar slab, promenljivog smera.  Najniža temperatura od -3 do 3 stepena, a najviša od 5 do 10 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200m, verovatnoća 90%.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво