Vremenska prognoza - 29. mart

Preko severnih predela Srbije premeštaće se oblačnost koja može doneti samo slabu kišu. I drugog dana vikenda bićemo pod uticajem toplog vazduha sa jugozapada. Jutarnja temperatura od -1 do 7 stepeni, najviša dnevna od 15 do 19.


Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

29.03.2020. Nedelja: Ujutro ponegde na jugoistoku Srbije slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima i ređom pojavom kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 7, najviša dnevna od 14 do 19 stepeni.

30.03.2020. Ponedeljak: Postepeno naoblačenje, posle podne u severozapadnim, a uveče u zapadnim i jugozapadnim predelima mestimično s kišom, na planinama sa snegom i pojačanim severnim i severozadnim vetrom. Tokom noći na utorak padavine se očekuju i u ostalim predelima. Uz pad temperature sneg je moguć i ponegde u nižim predelima. Vetar slab i umeren, posle podne i uveče i jak severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 8, najviša dnevna od 10 do 18 stepeni.

31.03.2020. Utorak: Umereno do potpuno oblačo, hladnije i vetrovito, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar umeren, na istoku i na planinama povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 4, najviša dnevna od 4 do 11 stepeni.

01.04.2020. Sreda: Na severu pretežno sunčano, u ostalim predelima postepeno razvedravannje, samo se još ponegde na jugu i istoku mestimično očekuju mešovite padavine, u nižim predelima kiša i susnežica, a na planinama sneg. Vetar umeren, na istoku i na planinama povremeno jak, severni i severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od -2 do 3, najviša dnevna od 5 do 10 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 02.04.2020. do 06.04.2020.)
Promenljivo oblačno uz porast dnevne temperature sa čestom pojavom kiše. 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво