Da li će biti padavina za Božić

Prema najavama RHMZ-a za narednih sedam dana, jutra će biti hladna, sa slabim i umerenim mrazom, u nižim predelima sa maglom. U subotu prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. U prvoj polovini sledeće sedmice malo i umereno oblačno i suvo, samo je u ponedeljak u planinskim predelima moguće provejavanje slabog snega.

Drugog dana nove godine, vedro uz jutarnji mraz. Jutarnja temperatura od -4 do 0, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni, u mestima sa maglom hladnije. Uveče i tokom noći ponovo formiranje magle.

U Beogradu će ujutro biti hladno sa slabim mrazem i maglom ili niskom oblačnošću koja će se u nižim delovima grada zadržati i duže. Na poledicu i jutarnju maglu upozoravaju i iz AMSS-a.

Tokom dana će biti pretežno sunčano, a uveče i tokom noći ponovo će se formirati magla. Duvaće slab, zapadni i jugozapadni vetar.

Sutra će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, osim na severu i severoistoku, gde će se niska oblačnost zadržati tokom većeg dela dana, a najviša temperatura će biti devet stepeni, saopštio je RHMZ.

Jutro će biti hladno, sa slabim i umerenim mrazom u nižim predelima, po kotlinama i rečnim dolinama, ponegde sa maglom ili niskom oblačnošću.

Vetar će biti slab, promenljiv, na istoku umeren zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od -9 do -2, najviša dnevna u većini krajeva od 2 do 9 stepeni, u mestima sa niskom oblačnošću hladnije.

U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim, na periferiji i umerenim mrazom, gde se očekuje i lokalna pojava magle koja se može zadržati i pre podne.

Tokom dana pretežno sunčano, uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od -7 do -2, najviša dnevna od 3 do 5 stepeni.

U narednih sedam dana jutra će biti hladna, sa slabim i umerenim mrazom, u nižim predelima mestimično sa maglom.

Do 4. januara očekuje se suvo i prohladno vreme, uz moguć mraz i maglu.

Krajem nedelje se očekuje prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. 

U subotu naoblačenje, koje će ujutro i pre podne zahvatiti severne i zapadne, a do kraja dana i ostale krajeve, uslovljavajući ponegde slabu kišu, a uveče i tokom noći u brdsko-planinskim predelima i sneg.

U nedelju u većem delu Vojvodine suvo uz delimično razvedravanje, u ostalim krajevima oblačno sa snegom, a više padavina se očekuje na jugozapadu zemlje.

Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar.

Krajem dana i tokom noći slabljenje vetra i prestanak padavina.

U prvoj polovini sledeće sedmice malo i umereno oblačno i suvo, samo je u ponedeljak u planinskim predelima moguće provejavanje slabog snega. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво