Vremenska prognoza - 18. decembar

Sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Ipak, ujutro će biti magle, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana. Jutarnja temperatura od -2 do 8, dnevna od 8 na istoku do 18 stepeni na zapadu zemlje.U Beogradu ujutro na periferiji grada -1 stepen i magla, u centru 6 stepeni. Tokom dana pretežno sunčano s temperaturom oko 15 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

17.12.2019. Utorak Ujutro ponegde magla, koja će se po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama na jugu i jugozapadu Srbije, kao i u Timočkoj Krajini zadržati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano i nadprosečno toplo. Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najviša temperatura od 8 do 19 stepeni, samo po pojedinim kotlinama gde se magla bude duže zadržala može biti niža. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.

18.12.2019. Sreda Ujutro ponegde magla, koja će se po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama na jugu i jugozapadu Srbije, kao i u Timočkoj Krajini zadržati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano i nadprosečno toplo. Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najniža temperatura od -2 do 8, a najviša od 9 do 18 stepeni, samo po pojedinim kotlinama gde se magla bude duže zadržala može biti niža. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.

19.12.2019. Četvrtak Umereno oblačno i nadprosečno toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 8 do 16 stepeni. Tokom noći ponegde je moguća slaba, kratkotrajna kiša.

20.12.2019. Petak Umereno oblačno i nadprosečno toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne na planinama i u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša od 7 do 18 stepeni.

21.12.2019. Subota Promenljivo oblačno i vetrovito i dalje toplo, u košavskom području i na planinama sa umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom, ponegde sa kišom, uglavnom posle podne i uveče. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna od 8 do 18 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 22.12.2019. do 25.12.2019.)
Tokom čitzavog perioda umereno do potpuno oblačno, i u nedelju toplo. Zatim do kraja perioda hladnije i vetrovito mestimično sa kišom, u višim planinama sa susnežicom i snegom.U planinama i košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočnio vetar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво