Vremenska prognoza - 14. decembar

Vreme pretežno oblačno i uglavnom suvo, do kraja dana razvedravanje. Najviša dnevna temperatura od 7 do 13 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

13.12.2019. Petak Do kraja dana suvo, sredinom dana u većini mesta sa dužim sunčanim periodima, samo će se u Timočkoj Krajini tokom celog dana zadržati pretežno oblačno i tmurno povremeno sa sipećom kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i na planinama povremeno jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima olujne jačine. Najviša temperatura od 7 do 14 stepeni. Uveče na zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima novo naoblačenje koje će ponegde usloviti slabu kišu, na visokom planinama slab sneg. Upozorenje: Udari vetra > 17m/s, verovatnoća 85%.

14.12.2019. Subota Pretežno oblačno, ponegde sa kišom, na visokim planinama moguć slab sneg, uglavnom u prvom delu dana. Kasnije posle podne na severu i zapadu, a uveče i u ostalim krajevima razvedravanje. Vetar slab i umeren, ujutro i pre podne na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak, jugoistočni, tokom dana u postepenom skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna od 7 do 10 stepeni.

15.12.2019. Nedelja Ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova magla ili niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 11 do 15 stepeni.

16.12.2019. Ponedeljak Ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova magla ili niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 8, a najviša od 11 do 17 stepeni.

17.12.2019. Utorak Ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova magla ili niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 8, a najviša od 13 do 18 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 18. 12.12.2019. do 22.12.2019.)
Suvo, u većem delu sa sunčanim intervalima i toplo za ovaj period godine. Krajem perioda naoblačenje sa kišom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво