Vremenska prognoza - 24. novembar

Ujutru i pre podne sunčano. Tokom dana uz više oblaka, na jugu i jugozapadu kiša, na planinama sneg. Jutarnja temperatura ponegde oko nule, najviša dnevna do 14 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

23.11.2019. Subota : Do kraja dana na severu i zapadu Srbije pretežno sunčano, a u južnim i centralnim delovima malo do umereno oblačno. U Timočkoj Krajini tmurno i hladnije, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom), a u planinskim predelima istočne Srbije ponegde i sa slabim snegom. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najviša temperatura od 8 do 16 stepeni, a u Timočkoj Krajini oko 4 stepena. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća  90%.

24.11.2019. Nedelja: Ujutro i pre podne u većem delu pretežno sunčano. U toku dana sa juga i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, što će ponegde u ovim krajevima uveče i tokom noći usloviti slabu kišu. U Timočkoj Krajini tokom celog dana tmurno i hladno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom), na planinama sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, a na jugu Banata i donjem Podunavlju povremeno i olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 7 stepeni, a najviša od 7 do 14 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatoća 90%.

25.11.2019. Ponedeljak: Naoblačenje sa juga proširiće se na veći deo Srbije, uslovljavajući u centralnim, istočnim i južnim delovima kišu, a u planinskim predelima istočne Srbije slab sneg. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, jugoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni,  a najviša od 9 do 14 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

26.11.2019. Utorak: Umereno do potpuno oblačno i u većem delu suvo, samo još ujutro i pre podne na istoku i jugoistoku sa slabom kišom. Vetar slab, u košavskom području umeren, južni i jugoistočni.  Najniža temperatura od 3 do 8 stepeni, a najviša od 9 do 14 stepeni.                         

27.11.2019. Sreda: U većem delu pretežno sunčano i toplije, samo na istoku oblačno i hladno. Krajem dana sa zapada postepeno naoblačenje. Vetar slab, u košavskom području umeren, južni i jugoistočni.  Najniža temperatura od 2 do 8 stepeni, a najviša od 10 stepeni na istoku do 18 stepeni na zapadu Srbije.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 28.11.2019. do 02.12.2019.)
Pretežno oblačno i malo hladnije s čestom pojavom kiše.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво