Vremenska prognoza - 19. novembar

Temperatura od 14 do 19 stepeni. U Beogradu bez vetra, sunčano i temperatura do 18 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

18.11.2019. Ponedeljak: Do kraja dana uglavnom suvo, u većini mesta razvedravanje, samo će se u Timočkoj Krajini zadržati oblačno sa mogućom slabom kišom ili rosuljom. Vetar u većem delu slab i umeren, u Banatu jak, sredinom dana još olujni, a zatim u slabljenju. Najviša temperatura od 17 do 20, na istoku oko 13 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća: 90%.

19.11.2019. Utorak: Ujutro ponegde kratkotrajna magla i niska oblačnost. U toku dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti tmurno, povremeno sa sipećom kišom. Uveče i tokom noći naoblačenje, ponegde sa kišom, će se preko južne i zapadne Srbije širiti ka Vojvodini. Vetar slab i umeren, u Pomoravlju i na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni, koji će uveče i u toku noći biti u pojačanju, naročito na jugu Banata, gde se očekuju i olujni udari. Najniža temperatura od 3 do 9, najviša od 14 do 19 stepeni.

20.11.2019. Sreda: Oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima. Kasnije posle podne i uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje, najpre u južnim predelima. Vetar u većem delu slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata olujni, jugoistočni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od 7 do 11, najviša od 12 do 16 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća: 90%.

21.11.2019. Četvrtak: Preovlađivaće sunčano, osim u Timočkoj Krajini gde će se zadržati oblačno i hladnije, povremeno sa sipećom kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 10, najviša u većini mesta od 15 do 17 stepeni, na istoku zemlje oko 12 stepeni.              

22.11.2019. Petak: Promenljivo, a na istoku i jugoistoku i potpuno oblačno, ponegde sa kišom. Vetar u većem delu slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 9, najviša od 10 do 17 stepeni.                 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво