Vremenska prognoza - 11. novembar

Najniža temperatura od 2 do 7 , najviša od 12 do 18 stepeni.

10.11.2019. Nedelja U većem delu pretežno sunčano i toplo, samo na severozapadu umereno oblačno i malo hladnije. Posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i na planinama povremeno i jak, jugoistočni, u postepenom skretanju na jugozapadni i zapadni.  Najviša temperatura od 12 do 22 stepena.

11.11.2019. Ponedeljak Ujutro mestimično magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržati pre podne. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, uveče i u toku noći u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od 2 do 7 , najviša od 12 do 18 stepeni.

U toku noći sa jugozapada povećenje oblačnosti.

12.11.2019. Utorak Umereno oblačno, malo toplije, vetrovito i veći deo dana suvo, samo u Timočkoj Krajini tmurno i hladnije sa rosuljom. Posle podne i uveče naoblačenje sa kišom u južnim i zapadnim, a tokom noći i u centralnim krajevima. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno olujni. Najniža temperatura od 4 do 11, najviša od 14 do 20 stepeni.

13.11.2019. Sreda Promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, uglavnom ujutro i pre podne.  Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno olujni. Najniža temperatura od 8 do 13 , najviša od 16 do 22 stepena.

14.11.2019. Četvrtak Promenljivo oblačno, malo svežije i uglavnom suvo uz slabljenje jugoistočnog vetra. Najniža temperatura od 7 do 11 , najviša od 14 do 19 stepeni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво