RHMZ ponovo upozorava na nepogode

Grad, olujni vetar i pljuskovi se očekuju sutra na severu Srbije, sa količinom padavina većom od 20 milimetara, saopštio je RHMZ. Na snazi je žuti meteoalarm.

Lokalne kratkotrajne vremenske nepogode očekuju se sutra posle podne na severu zemlje.

RHMZ upozorava na obilne pljuskove sa količinom padavina većom od 20 milimetara za kratak vremenski period, pojavu grada i olujni vetar.

Žuti meteoalarm na snazi je u Zapadnoj, Jugozapadnoj i Istočnoj Srbiji, što znači da prognozirane vremenske pojave nisu neuobičajene, ali je potreban oprez i informisanje o očekivanim meteorološkim uslovima.

Kiša, praćena vetrom i grmljavinom juče se obrušila na području čitave Srbije, dok je u pojedinim krajevima padao grad veličine oraha.

U ponedeljak će i dalje biti toplo. Ujutro će biti do 14, tokom dana do 27, a u Beogradu do 25 stepeni.

Slično vreme se očekuje i narednih dana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи