Tražili smo toplo, stiglo nam je vrelo: Narednih dana do 36 stepeni

Nakon hladnog i kišovitog maja, vreli junski dani. Do kraja nedelje živa u termometru će dostizati 36 podeljak. Neće biti ni vetra da pomogne.

Sunčano i toplo. Sunčano i toplije. Sunčano i veoma toplo – tako ukratko izgleda vremenska prognoza za naredne dane.

Danas će biti do 32 stepena, kao i sutra, dok se od četvrtka do kraja nedelje prognozira do 36 stepeni. Najniža temperatura biće oko 21 stepen.

Meteorolog Nedeljko Todorović kaže za RTS da neće biti olakšanja u vidu vetra, koji bi eventualno mogao da bude slab do umeren. Vlažnost vazduha ne bi trebalo da predstavlja problem.

Osveženje će, ističe, stići tek naredne nedelje, kada će temperatura biti za pet do osam stepeni niža nego ove nedelje.

Ipak, neće biti prijatnije: Najavljena je velika vlažnost vazduha. Za taj period najavljeni su i pljuskovi sa grmljavinom.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи