Vremenska prognoza - 13. april

Oblaci su prekrili celu Srbiju i za sada ne planiraju da nas napuste. Kišovito vreme i naredna tri dana. Biće uslova i za kratkotrajne pljuskove s grmljavinom, a na planinama će padati slab sneg. Sutra ujutro od 4 do 9, tokom dana do 15 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

12.04.2019. Petak Iznad većeg dela oblačno sa slabom kišom, samo na jugu i jugoistoku promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U višim planinskim predelima sneg. Više padavina očekuje se na istoku Srbije. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najviša temperatura od 10 na severu do 17 stepeni na jugu i istoku.

13.04.2019. Subota Pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom, a na jugu i istoku Srbije posle podne uz promenljivu oblačnost i lokalnim pljuskovima. U višim planinskim predelima  povremeno slab sneg. Vetar slab do umeren, severni. Najniža temperatura od 4 do 9, najviša od 11 do 15 stepeni.

14.04.2019. Nedelja Pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegde mogu biti praćeni grmljavinom. U višim planinskim predelima povremeno slab sneg. Vetar slab do umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od 5 do 8, najviša od 13 do 16 stepeni.

15.04.2019. Ponedeljak Promenljivo oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegde mogu biti praćeni grmljavinom, u višim planinskim predelima povremeno slab sneg. Na severozapadu Srbije suvo uz duže periode sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od 5 do 8, najviša od 13 do 16 stepeni.

broj komentara 0 pošalji komentar