Vremenska prognoza - 15. mart

Najviša dnevna temperatura od 11 do 15 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

14.03.2019. Četvrtak: Na severu umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano. U ostalim krajevima posle podne kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Najviša temperatura od 6 do 12 stepeni. U toku noći u Vojvodini novo naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

15.03.2019. Petak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, malo toplije i u većem delu suvo. Ujutru i pre podne prolazna kiša očekuje se na severu, a u toku dana vrlo kiše može pasti ponegde i u ostatku zemlje. Vetar slab, ujutro južni, u toku dana u skretanju na severozapadni, u Vojvodini u pojačanju, a uveče i u toku noći u ponovnom skretanju na jugozapadni i južni. Najniža temperatura od -2 do 5, najviša od 11 do 15 stepeni. U toku noći na severu i severoistoku novo naoblačenje sa kišom.

16.03.2019. Subota: U severnim i centralnim delovima umereno do potpuno oblačno, ujutro i pre podne mestimično sa kišom, kasnije posle podne i uveče razvedravanje. Na jugu pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, zapadni. Najniža temperatura od 1 do 9, najviša od 16 do 20 stepeni.

17.03.2019. Nedelja: Sunčano i toplije, sa temperaturama znatno iznad proseka za ovo doba godine. Vetar slab, južnih pravaca. Najniža temperatura od 3 do 10, najviša od 21 do 25 stepeni.

18.03.2019. Ponedeljak: Toplo i u većem delu pretežno sunčano, samo na severu Vojvodine uz više oblačnosti očekuje se kratkotrajna kiša i manji pad temperature. Vetar slab i umeren, u Vojvodni u pojačanju, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 11, najviša od 19 do 23 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 19.03.2019. do 23.03.2019.)
Od utorka malo hladnije, kiša se očekuje na severu i zapadu. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa temperaturom u granicama proseka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво