Vremenska prognoza - 20. februar

Pretežno sunčano, po podne naoblačenje, ali bez padavina. Najviša dnevna temperatura od 12 do 15, u Beogradu do 13 stepeni. Sutra po podne novo naoblačenje.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

19.02.2019. Utorak: Sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni, uveče i u toku noći u skretanju na severozapadni. Najviša temperatura od 12 do 16 stepeni.

20.02.2019. Sreda: Ujutro slab mraz i mestimično magla. Pre podne pretežno sunčano, posle podne prolazno naoblačenje ali će se zadržati suvo. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 4, a najviša od 12 do 15 stepeni.

21.02.2019. Četvrtak: Malo i umereno oblačno. Naoblačenje koje će sredinom dana zahvatiti severne, posle podne proširiće se i na ostale krajeve. Uveče i tokom noći očekuje se kiša, na planinama sneg uz postepen pad temperature. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 5, a najviša od 11 do 15 stepeni.

22.02.2019. Petak: Oblačno, hladnije sa kišom, na planinama sa snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Posle podne i uveče kiša će preći u sneg ponegde i u nižim krajevima južne i istočne Srbije, dok će na severu doći do prestanka padavina i postepenog razvedravanja. Vetar umeren, na severu i istoku jak, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 6 do 10 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 12 stepeni.

23.02.2019. Subota: Ujutru slab i umeren mraz. Tokom dana na severu i zapadu pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno i potpuno oblačno mestimično sa snegom. Krajem dana prestanak padavina. Vetar umeren i jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od -5 do -1, najviša od 1 do 5 stepeni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи