Vremenska prognoza - 29. decembar

Oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama će provejavati sneg. Temperatura od 3 do 7, u Negotinskoj krajini oko 10 stepeni, u Beogradu do 6 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

28.12.2018. Petak Naoblačenje sa severa u toku dana proširiće se i na ostale krajeve, uslovljavajući slabu kišu ponegde u Banatu i na istoku Srbije. Na planinama provejavanje slabog snega. Vetar slab zapadni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni i pojačanju. Najviša temperatura od 5 do 11 stepeni.

29.12.2018. Subota U većem delu oblačno, ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima provejavanje slabog snega. U Bačkoj ujutro, a u Negotinskoj Krajini u toku celog dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, na istoku i na planinama povremeno jak, severozapadni, uveče i u toku noći u slabljenju. Najniža temperatura od -2 do 6, a najviša od 3 do 7, u Negotinskoj Krajini oko 10 stepeni.

30.12.2018. Nedelja Oblačno, ujutro i pre podne u većem delu suvo, a posle podne i uveče s kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni, posle podne i uveče u pojačanju na severu i zapadu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 4 do 8 stepeni. Uveče i u toku noći kiša će preći u sneg i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije.

31.12.2018. Ponedeljak Oblačno, u većem delu sa susnežicom i snegom. Više padavina na zapadu i jugozapadu Srbije uz stvaranje snežnog pokrivača. Na severu Srbije kiša, koja će kratkotrajno preći u sneg, dok se posle podne i uveče očekuje prestanak padavina. U Negotinskoj Krajini suvo. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 2, a najviša od 1 do 6 stepeni. U novogodišnjoj noći u većem delu Srbije slab sneg, samo na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini suvo. Upozorenje: Stvaranje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

01.01.2019. Utorak Umereno do potpuno oblačno, na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini suvo, a u ostalim krajevima još ujutro i pre podne slab sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 1 do 4, u Negotinskoj Krajini do 7 stepeni. Upozorenje: Manje povećanje visine snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво