Vremenska prognoza - 24. decembar

Oblačno, na severu mestimično s kišom, koja će se sredinom dana i posle podne proširiti i na ostale krajeve, dok se na planinama očekuju susnežica i sneg. Kasnije posle podne i uveče na severu i zapadu prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar umeren, povremeno i jak, južni i jugozapadni, u skretanju na zapadni i severozapadni. Najviša temperatura od 8 do 16 stepeni.

 Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

23.12.2018. Nedelja: Umereno oblačno sa sunčanim intervalima i u većini krajeva suvo, samo ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom. U nižim predelima u većini mesta potpuno otapanje snega. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, u Timočkoj Krajini povremeno jak, severozapadni. Najviša temperatura od 6 do 13 stepeni. Upozorenje: Potencijalno opasna pojava - Otapanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%

24.12.2018. Ponedeljak: Jače naoblačenje s kišom, na planinama i sa susnežicom i snegom, ujutro i pre podne najpre će zahvatiti sever i zapad Srbije, a posle podne i uveče će se proširiti na ostale krajeve uz istovremeno prestanak kiše i delimično razvedravanje na severu. Vetar umeren, povremeno i jak, ujutro jugozapadni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 7, a najviša od 8 do 13 stepeni. U toku noći uz pad temperature kratkotrajan sneg moguć je ponegde i u nižim predelima.

25.12.2018. Utorak: Ujutro mestimično slab mraz. U toku dana umereno do potpuno oblačno, hladnije i u većini mesta suvo, samo ponegde sa kratkotrajnom susnežicom ili snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 2, a najviša od 2 do 5 stepeni.

26.12.2018. Sreda: Ujutro mestimično slab mraz. U toku dana umereno do potpuno oblačno, hladnije i u većem delu suvo, samo ponegde sa kratkotrajnom susnežicom ili snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 0, a najviša od 1 do 5 stepeni.

27.12.2018. Četvrtak: Ujutro mestimično slab mraz i kratkotrajna magla. Tokom dana malo i umereno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 1, najviša dnevna od 2 do 7 stepeni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво