Vremenska prognoza - 11. decembar

Pre podne na severu pretežno sunčano, tokom dana umereno do potpuno oblačno, malo hladnije, u većem delu suvo, u planinskim predelima, a posle podne i uveče na severu, ponegde sa snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najviša temperatura 3 do 8 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

11.12.2018. Utorak Umereno do potpuno oblačno, malo hladnije, mestimično sa slabim padavinama - uglavnom sa susnežicom i slabim snegom, više padavina se očekuje u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 2 do 6 stepeni.

12.12.2018. Sreda Umereno do potpuno oblačno, ponegde sa susnežicom i slabim snegom, više padavina se očekuje u planinskim predelima. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 1 do 6 stepeni.

13.12.2018. Četvrtak Umereno do potpuno oblačno, uglavnom ponegde sa susnežicom i slabim snegom, više padavina se očekuje u planinskim predelima. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 0, a najviša od 1 do 4 stepeni.

14.12.2018. Petak: Jutro hladno sa slabim mrazem.  Tokom dana umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, uveče i tokom noći u pojačanju. Najniža temperatura od -5 do -1, a najviša od 1 do 5 stepeni.      

15.12.2018. Subota: Oblačno sa kišom u nižim i snegom u višim predelima. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak jugoistočni.  Najniža temperatura od -3 do 2, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje: Potencijalno opasna pojava - Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća: 80%

broj komentara 0 pošalji komentar