Vremenska prognoza - 10. decembar

Vreme danas mestimično s kišom, samo na severu sunčano, na planinama sa snegom. Temperatura do 9 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

09.12.2018. Nedelja Naoblačenje sa kišom koje će prvo zahvatiti severne krajeve, tokom večeri i noći će se proširiti i na ostatak zemlje. Na planinama sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na zapadni. Najviša temperatura od 7 do 12 stepeni.

10.12.2018. Ponedeljak Na severu pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Od sredine dana razvedravanje u zapadnim i centralnim krajevima. Vetar slab i umeren, severozapadni, u severnim, centralnim i istočnim predelima povremeno jak, uveče u slabljenju. Tokom noći susnežica i sneg su mogući i u nižim predelima na jugu i jugoistoku. Najniža temperatura od 0 do 5, najviša od 4 do 9 stepeni.

11.12.2018. Utorak Umereno do potpuno oblačno, malo hladnije, mestimično sa slabim padavinama - uglavnom sa susnežicom i slabim snegom, više padavina se očekuje u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 2 do 6 stepeni.

12.12.2018. Sreda Umereno do potpuno oblačno, ponegde sa susnežicom i slabim snegom, više padavina se očekuje u planinskim predelima. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 1 do 6 stepeni.

13.12.2018. Četvrtak Umereno do potpuno oblačno, uglavnom ponegde sa susnežicom i slabim snegom, više padavina se očekuje u planinskim predelima. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 0, a najviša od 1 do 4 stepeni.

broj komentara 0 pošalji komentar