Vremenska prognoza - 24. novembar

U većem delu zemlje malo i umereno oblačno i suvo. Samo je na severu ponegde moguća slaba kiša. Uveče na jugozapadu, tokom noći i u centralnim krajevima jače naoblačenje, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 1 do 5, najviša dnevna od 5 do 11 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave

(izvor: RHMZ)

 23.11.2018. Petak  U većem delu Vojvodine pretežno sunčano. U ostalim krajevima tokom dana delimično razvedravanje. U Timočkoj Krajini oblačno i hladno tokom celog dana. Vetar slab do umeren, jugoistočni, kasnije posle podne u košavskom području u pojačanju, na jugu Banata i u donjem Podunavlju u toku noći jak. Najviša dnevna  temperatura od 4 na istoku do 11 stepeni na severozapadu.

24.11.2018. Subota U većem delu malo i umereno oblačno i suvo, samo je na severu uz više oblačnosti ponegde moguća slaba kiša. Uveče na jugozapadu, tokom noći i u centralnim krajevima jače naoblačenje, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 5, najviša dnevna u većini mesta od 5 do 11 stepeni.

25.11.2018. Nedelja Oblačno i toplo za ovo doba godine, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 7, najviša dnevna od 11 do 15, na istoku oko 6 stepeni .

26.11.2018. Ponedeljak Oblačno i toplo za ovo doba godine, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području ujutru i pre podne jak, jugoistočni, zatim u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 8, najviša dnevna od 10 do 14, na istoku malo hladnije, oko 8 stepeni.

27.11.2018. Utorak Oblačno i hladnije, mestimično s kišom, na višim planinama kiša će preći u susnežicu i sneg. Vetar slab i umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 6, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni.

broj komentara 0 pošalji komentar