Vremenska prognoza - 23. novembar

Do kraja sedmice biće prijatnije vreme. Ipak ujutru će biti uslova za maglu. Ali sa Mediterana stiže topliji vazduh. Jutarnja tempetatura od nule do 4, najviša dnevna  do 11 stepeni. U Beogradu više sunca. Temperatura od 3 do 9 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave

(izvor: RHMZ)

22.11.2018. Četvrtak: Umereno i potpuno oblačno, u većini mesta suvo, samo na istoku ponegde slaba kiša, na planinanma slab sneg. Kasnije posle podne prestanak padavina. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i jak, jugoistočni. Najviša temperatura od 3 do 8 stepeni.

 23.11.2018. Petak: Ujutru i pre podne oblačno, po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije magla, koja se ponegde može zadržati i tokom prepodneva. Od sredine dana delimično razvedravanje. U Timočkoj Krajini oblačno i hladno tokom celog dana. Vetar slab do umeren, jugoistočni, kasnije posle podne u košavskom području u pojačanju, na jugu Banata i u donjem Podunavlju u toku noći jak. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša dnevna od 4 na istoku do 11 stepeni na zapadu.

24.11.2018. Subota: Ujutro po kotlinama kratkotrajna magla. Tokom dana u većini krajeva umereno oblačno i toplije, samo u Timočkoj Krajini pretežno oblačno i hladno. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša dnevna u većini mesta od 9 do 14, na istoku oko 5 stepena.

25.11.2018. Nedelja: Umereno oblačno i toplo za ovo doba godine, posle podne na jugozapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom. U Timočkoj Krajini pretežno oblačno i hladnije. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 7 °S, najviša dnevna od 11 do 15 , na istoku oko 6 stepeni.

26.11.2018. Ponedeljak: Oblačno i toplo za ovo doba godine, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području ujutru i pre podne jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 8, najviša dnevna od 10 do 14, na istoku malo hladnije, oko 8 stepeni.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво