Vremenska prognoza - 22. novembar

Umereno i potpuno oblačno, u većini mesta suvo. Na istoku i jugoistoku ponegde s kratkotrajnom kišom ili slabim snegom. Krajem dana postepen prestanak padavina. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno jak. Najviša temperatura od 3 do 8.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

21.11.2018.   Sreda  blačno mestimično sa kišom, na planinama  istočne Srbije sa snegom. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i donjem Podunavlju povremeno jak jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 3 do 8 stepeni.

22.11.2018. Četvrtak Ujutru i pre podne oblačno ponegde sa kišom, na istoku moguće provejavanje slabog snega. Od sredine dana postepeni prestanak padavina. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 4 , a najviša dnevna od 3 u Timočkoj Krajini do 8 stepeni u košavskom području.

23.11.2018. Petak Na istoku oblačno i uglavnom suvo, u ostalim krajevima delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 3 , a najviša dnevna u većini mesta od 6 do 9 , u Timočkoj Krajini oko 4 stepena.

24.11.2018. Subota Ujutro po kotlinama kratkotrajna magla. Tokom dana malo i umereno oblačno i toplije u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren,u košavskom područjupovremeno jak, jugoistočni.  Najniža temperatura od 1 do 4 , a najviša dnevna od 6 do 13 stepeni.

25.11.2018. Nedelja Malo i umereno oblačno i toplo za ovo doba godine. Posle podne na zapadu i jugozapadu, tokom noći ka ponedeljku i u ostalim krajevima  naoblačenje sa kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7, najviša dnevna od  12 do 16 stepeni.

broj komentara 0 pošalji komentar