Vremenska prognoza - 17. novembar

Ponegde slab mraz, na severu pretežno vedro vreme. Tokom dana iznad većeg dela zemlje biće umerene ili potpune oblačnosti koja stiže sa istoka, ali će se zadržati suvo vreme. Na planinama istočne Srbije duvaće jak veter. Najviša dnevna temperatura od 4 do 8 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

16.11.2018. Petak: Iznad većeg dela umereno i potpuno oblačno, tek ponegde sa slabom kišom, na planinama provejavanje snega, samo na severu i zapadu zemlje pretežno sunčano uz postepeno povećanje oblačnosti uveče i tokom noći. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najviša  temperatura od 7 do 12 stepeni.   

17.11.2018. Subota: Jutro hladno, ponegde sa slabim mrazem, na severu pretežno vedro. Tokom dana u svim krajevima umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, na planinama istočne Srbije povremeno i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od -4 do 3 , najviša od 4 do 8 stepeni.

18.11.2018. Nedelja: Umereno do potpuno oblačno, hladno i tokom većeg dela dana suvo. Krajem dana u južnim, a tokom noći i u centralnim krajevima mestimično kiša, na planinama sneg.  Susnežica ili kratkotrajan sneg su ponegde mogući tokom noći i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, severoistočni i istočni. Najniža temperatura od -3 do 1, najviša od 2 do 6 stepeni.

19.11.2018. Ponedeljak: Pretežno oblačno i  hladno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 1, najviša od 2 do 5 stepeni.

20.11.2018. Utorak: Oblačno, mestimično sa kišom, na planinama povremeno sa snegom, koji će tokom dana preći u kišu. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u Donjem Podunavlju jak.  Najniža temperatura od -1 do 2, najviša od 4 do 8 stepeni.

 

broj komentara 0 pošalji komentar