Sutra sunčano, temperatura i do 21 stepen

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, samo ujutro i pre podne na severu umereno oblačno i suvo.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u košavskom području u pojačanju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža biće temperatura od 3 do 10 stepeni Celzijusa, najviša od 17 do 21, dok će uveče na severu i zapadu, a tokom noći ponegde u tim i u ostalim predelima, uz promenljivu oblačnost, naići kratkotrajna kiša ili pljusak.

U Beogradu će ujutro biti umereno oblačno i suvo. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura oko 10, najviša oko 21 stepen. Uveče i tokom noći uz promenljivu oblačnost očekuje se kratkotrajna kiša ili pljusak.

Prema prognozi za narednih sedam dana, vreme će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, u ponedeljak i utorak i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U ponedeljak će biti toplo i vetrovito sa umerenim i jakim, južnim i jugozapadnim vetrom, koji će oslabiti krajem dana. Od utorka temperatura će biti u manjem padu.

RHMZ je, takođe, izdao upozorenje na intenzivno topljenje snega na višim planinama tokom vikenda i u ponedeljak.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво