Читај ми!

Medved ubio ženu

Medved, zaštitni znak etno-kompleksa Tiganjica kod Zrenjanina, usmrtio ženu koja ga je hranila. Policija uhapsila vlasnika restorana "Trofej".

Veronika Starčev (55) ušla je oko 13 časova u kavez da, kao i obično, nahrani medveda, koji ju je napao i nije je puštao dok god je davala znake života.

Gosti koji su sedeli u obližnjem restoranu "Trofej" čuli su jauke i pozive u pomoć nesrećne žene i pritrčali kavezu. Oni kažu da su pokušali da medveda odvoje od žrtve, bacali su kamenje i druge predmete u kavez, ali nisu uspeli da mu skrenu pažnju.  

Dragana Drobčev, jedna od očevidaca, kaže da medved nije puštao žrtvu sve dok nije prestala da daje znake života.

Policija je ubrzo stigla na mesto nesreće, ali je Veronika Starčev već bila mrtva. Policajac je hicem usmrtio razjarenu životinju, a vlasnik restorana "Trofej" Z.O (32) je uhapšen, saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu.

Turističku atrakciju Zrenjanina i okoline, vlasnici etno kompleksa, porodica Ostojin, donela je pre 17 godina iz Bosne i Hercegovine. Prvih nekoliko godina, medved je bio u neadekvatnom kavezu, da bi, uz pomoć stručnjaka beogradskog Zoološkog vrta, bio izgrađen novi kavez.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво