Читај ми!

Učiteljica vraćena đacima

Đacima Osnovne škole "Radomir Lazić" u Azanji vraćena učiteljica koju je direktorka škole premestila u drugu školu, a na njeno mesto postavila učiteljicu koja je proglašena tehnološkim viškom.

Posle neprijatnog početka školske godine kada je đake IV 1 Osnovne škole "Radomir Lazić" u Azanji kod Smederevske Palanke dočekala nova učiteljica, deca i njihovi roditelji tražili su da im se vrati učiteljica koja ih je vodila od prvog razreda.

Školski odbor je tada stao na njihovu stranu i zahtevao da se učiteljica Slađana Jelić vrati u svoje odeljenje.

Nastava je danas počela, jer je stara učiteljica na koju su deca, kako kažu, navikla i nisu želela da novu školsku godinu počnu bez nje.

Odlukom direktorke škole Slađana Jelić je zamenjena jer se na radno mesto posle godinu dana vratila učiteljica koja je htela u penziju a čekala je i otpremninu, koju nije dobila pa se vratila na posao.

Školski odbor nije odobrio takav postupak direktorke i na njihov pritisak, a zbog toga što je to bilo u interesu dece, novim rešenjem vraćena je stara učiteljica na radost i dece i roditelja đaka.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи