Pomoć porodici Milenković

Posle emitovanja priče o porodici Milenković iz Gradnja javilo se mnogo naših gledalaca koji žele da pomognu. Pomoć, koja je već počela da stiže iz Srbije i inostranstva, vratila je osmeh na lice malih Milenkovića.

Posle emitovanja priče o porodici Milenković iz Gradnja i dvanaestogodišnjoj devojčici Dragani kojoj je najveća želja da ne bude gladna, mnogo naših gledalaca javilo se sa željom da pomogne porodici i uputi im reči podrške i saosećanja.

U kuću Milenkovića već je počela da stiže pomoć iz Srbije i inostranstva.

Anonimni dobrotvor iz Beograda poklonio je frižider, sredstva za higijenu, pelene. Dobrila iz Beograda odvojila je 4.000 dinara od penzije za brašno, ulje i čokolade.

Dragana, Mihajlo i Anđela su neke slatkiše probali prvi put. "Čokoladu sam probala još kad sam bila mala", kaže Dragana, "a bananu jedem prvi put."

"Srećna sam što su mi deca srećna i što konačno vidim osmeh na njihovom licu", kaže Nataša Milenković.

Jovica je podigao novac koji je uplatio Jovan Mirković iz Amerike. Pomagaće mu i dalje svakog meseca. Jovica zahvaljuje svim dobrim ljudima na pomoći i humanosti.

A da humanost nema granica potvrdilo je više od pedesetoro ljudi iz Srbije i dijaspore koji nude pomoć i gledaoci koji su u komentarima priloga na našem sajtu izrazili saosećanje i uputili reči podrške.

Planinska staza koja vodi do kuće Milenkovića neprohodna je zbog kiše. Pomoć je, ipak, dopremljena, zahvaljujući pomoći pripadnika Četvrte brigade Vojske Srbije.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво