Timski duh i treninzi - recept za uspeh

Pioniri omladinske škole Fudbalskog kluba Smederevo 1924, nižu velike uspehe. U Podunavsko-šumadijskoj ligi, predvođeni trenerom Markom Mladenovićem, ostvarili su odlične rezultate i pobedili u svih 17 utakmica. Najveću podršku im pružaju roditelji.

Do pre samo dve godine, u omladinskoj školi fudbala bilo je 5 pionira. Sada ih ima preko dvadeset, i svi su više nego motivisani da dolaze na treninge i da pobeđuju na utakmicima. Pioniri kažu, da je za dobre rezultate, pored talenta, potrebna i disciplina.

„Stižem sve uglavnom, i da učim i da dolazim na treninge redovno", kaže Anđela Tešić.

„Timski duh, treninzi, da budemo redovni na njima", ističe Nemanja Marić.

„Nikad nisam poželeo da izostanem sa treninga ili utakmice", kaže Mladen Marinković.

„Očekujem da idemo u još veće pobede i da idemo dalje kao ekipa", naglašava Nemanja Vasić i dodaje da su im roditelji najveća podrška.

Trener pionira omladinske škole FK Smederevo Marko Mladenović, zadovoljan je rezultatima jer iza njih stoji veliki rad i trud. Kao još važnije, ističe vaspitanje dece i njihovo ponašanje na trenu i van njega.

„Ja sam prezadovoljan, jer sve što smo tražili, to su ispunili. Dobro si dečaci, fini i kulturni, to je nešto najbitnije što smo i zahtevali u klubu. Škola je naravno na prvom mestu, i tu nemamo probleme sa njima. Napravili smo jedno drugarstvo i homogenu ekipu, gde smo svi za jednog", kaže Mladenović.

Najveću podršku pionirima i omladinskoj školi, pružaju roditelji, koji su finasirali pripreme na Zlatiboru.

„Ja mislim da je to posle 15 godina učinjeno da omladinska škola ide na pripreme, i to smo finasirali iz ličnih, roditelji su finansirali pripreme. Mi smo napravili tu neku priču sa roditeljima da šta god zatreba, tu smo da omogućimo deci, baš zbog ovih nekih uspeha i druženja, da im eto pomognemo da lakše prevazidjemo neku krizu ako imamo", dodaje Marko Mladenović.

Drugi deo prvenstva Podunavsko-šumadijske lige počinje sredinom marta naredne godine. Iz Omladinske škole se nadaju da će nastaviti sa redovnim treninzima i da će ostvariti jednako dobre rezlutate.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво