Potraga za staricom u Čačku

Sedamdesetpetogodišnja korisnica Doma za stare u Vranićima nestala je u nedelju, a od jutros su se u potragu uključili i pripadnici Civilne zaštite i Policijske uprave u Čačku.

Starica je više od godinu dana korisnica Doma za stare, gde kažu nisu mogli da naslute šta se može dogoditi. Iako se brzo saznalo da je u papučama i sivom mantilu izašla u nepoznatom pravcu, od nedelje bezuspešno tragaju za njom.

Pero Marić, iz Doma za stare u Vranićima, kaže da su obišli sva i najmanja mesta gde bi starica mogla da bude, ali je nisu našli.

Više od pedeset ljudi tragalo je za starijom ženom koja je, po svedočenju nekih meštana, poslednji put viđena u ponedeljak u Milićevcima. U akciji kojom će pročešljati teren u nekoliko sela učestvuju i psi tragači.

Bratislav Zečević, načelnik Gradskog štaba za vanredne situacije u Čačku kaže da im vremenski uslovi ne idu na ruku, ali da će dati sve od sebe da je pronađu:

"Rasporedićemo se u strelce, krenućemo zajedno sa Policijskom upravom Grada Čačka u traganju za nestalim licem."

Mršava i seda starica visoka je oko 160 centimetara. Dementna je i slabo se snalazi u prostoru, ističu iz Civilne zaštite Grada Čačka i pozivaju sve koji mogu da se uključe u potragu i, ukoliko je primete, informaciju proslede policiji i Situacionom centru.

 

broj komentara 0 pošalji komentar