"Lidl" u još tri grada Srbije

Kompanija "Lidl" otvorila je još tri prodavnice – u Loznici, Pirotu i Kragujevcu. Time je nemački trgovnski lanac proširio svoje poslovanje na 24 grada u našoj zemlji u kojima se nalaze 33 marketa.

Više desetina Lozničana i Piroćanaca rano jutros čekalo je strpljivo svoj red ispred "Lidla". Došli su, kako kažu, najpre iz radozanalosti, ali i da pazare jeftinije.

"Baš ima povoljne cene i tako da se nađe za nas penzionere". "Nije velika gužva, a nadamo se da ima dobrih proizvoda, ali je bitno da budu naši proizvodi zastupljeni". "Jeste jeftinije u odnosu na naše trgovine dosadašnje na koje smo mi navikli", ističu prvi kupci.

Na policima novootvorenih "Lidlovih" marketa nalazi se više od 1.600 različitih artikala, među kojima je i 350 proizvoda domaćih dobavljača. Osim raznovrsne i povoljne kupovine, u Loznici i Pirotu "Lidl" je omogućio i zaposlenje za oko 60 radnika.

"Definitivno je da su potrošači dobro odgovorili na naš dolazak, da su zadovoljni na ono što imamo da im ponudimo, a na nama je da svaki dan budemo bolji i da vidimo kako možemo još bolje da odgovorimo na njihove potrebe" kaže Martina Petrović iz sektor korporativnih komunikacija "Lidl Srbija".

Kompanija "Lidl" deo je nemačke "Švarc grupe", jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи