Udruženje distrofičara Jablaničkog okruga obeležilo je 40 godina postojanja

Udruženje distrofičara Jablaničkog okruga obeležilo je 40 godina postojanja. Oboleli od mišićne distrofije kroz 40 projekata i uz podršku grada Leskovca imaju pomoć u kući i personalnog asistenta.

Okruženje je postalo pristupačnije, a četrdesetak porodica pokrenulo je sopstveni posao. Danas su uručena priznanja i zahvalnice za doprinos radu udruženja i uspešnu saradnju, a među nagrađenima je i dopisništvo RTS-a u Leskovcu.

"Naš zadatak za ubudućnosti je veliki, a to je da se trudimo da još više radimo i bolje i da ono što je najbitnije održimo ovaj nivo, da pre svega radimo i dalje na poboljšanju položaja osoba sa invaliditetom, na poboljšanju njihovog života. Da i dalje nastavimo sa pružanjem usluge pomoći u kući, sa zapošljavanjem osoba sa invaliditetom", kaže Dragana Petrović, sekretar Udruženja distrofičara Jablaničkog okruga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво