Bicikl za sedmogodišnjeg Rajka

Sedmogodišnji Rajko Milovančević iz sela Krstaca dobio je obećani poklon: novi bicikl umesto onog koji mu je reka odnela u junskoj poplavi stigao je iz kabineta predsednika Srbije.

Da je Rajko u nabujaloj Bjelici izgubio nešto što mu je mnogo važno, saznao je i predsednik Srbije prilikom obilaska poplavljenih domaćinstava u Lučanima. Ovaj sedmogodišnjak mu je prišao i požalio se. 

"Kad je priš’o i pit’o to je bilo iznenađenje. Ja sam bila ispred kuće, on je dole bio gde je bilo zbivanje, kod komšije, i ja sam videla Rajka kod predsednika", kaže Milica Milovančević.

Bicikl koji je Vučić dečaku tada obećao stigao je iz kabineta predsednika Srbije u Krstac, na kućnu adresu Milovančevića.

"Video sam u gepeku da je kutija i mislio sam da je to bicikl i jeste bio bicikl. Onaj je bio manji, a ovaj je mnogo brži i lepši", kaže Rajko.

"Pravi ljudski gest, nevezano za politiku i sve", kaže Dejan Milovančević. "I čast mi je, velika je čast što je to od predsednika, od države uopšte. Zahvalni smo na tome i ponos i čast što je predsednik bio u našem selu."

Poklone su od predsednika Srbije dobile i Rajkove sestre. Za Julijanu i Ivonu stigli su roleri i oprema.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво