Letnje rashlađenje u vodi

Pančevci su osveženje potražili na otvorenom bazenu, koji je počeo da radi pre nekoliko dana. Kupača ima i na gradskoj plaži na Tamišu, iako je neuređena, a voda uglavnom nije preporučljiva za kupanje.

Pančevački otvoreni bazen počeo je da radi pre nekoliko dana i već je pun posetilaca. Najviše ima mladih, koji dolaze sa društvom, zabavljaju se u vodi, ali i na terenima za odbojku i košarku.

"Super je i stvarno dobro što imamo gde da se okupamo, pogotovo kad je ovako toplo.Kad god budem mogao, ja ću da dođem. Nije skupo, 150 dinara je karta kažu kupači.

Na bazenu rade spasioci, postoje tuševi, ima i hladovine, nešto da se popije i rashladi. Posetioci su uglavnom zadovoljni, ali imaju i predloge kako da sve bude još bolje.

"Samo da imaju neki mali tobogan i to je to."

„Nema ozvučenja, nema interneta, malo je to problem, nema muzike."
"Mislim da bi trebao jedan bazen za decu da se napravi, to bi bilo pravo rešenje za decu."

Retki Pančevci izabrali su za kupanje gradsku plažu na Tamišu, iako nije dovoljno uređena. Još veći problem je što se voda u tom području najčešće ne preporučuje za kupanje. Nekima to ne smeta.

"Voda je fina, topla, nije prljava. Kupamo se svake godine, dolazim sa kucom, igramo se i kupamo", kaže jedan od posletilaca bazena.

Ispravnost vode ka kupanje svake godine kontroliše Zavod za javno zdravlje. Prvi uzorci uzimaju se ovih dana, pa će uskoro biti objavljeni i rezultati.



Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи