Pančevo: Na Letnjem kupu za mlade fudbalere više od sto ekipa

U Pančevu se u organizaciji fudbalskog kluba "Voja Gačić" održava 4. Letnji kup za fudbalere od 7 do 15 godina. Na tri terena mladi fudbaleri pokazuju šta su do sada naučili, a posle svakog meča sledi lepo druženje.

Za igranje na „Letnjem kupu" u Pančevu prijavilo se do sad rekordnih 115 ekipa iz čitave Srbije i Republike Srpske. Iako još uvek mali ovi fudbaleri su pokazali da su uspešno savladali osnovne veštine fudbalske igre i da znaju da uživaju u svakom uspešnom potezu na terenu:

 

"Treniram 5 godina i najviše volim što često dajem golove", kaže Ognjen Petrović, iz lazarevačkog FK Kolubara.

"Stekao sam dosta novih drugara koji su dobri prema meni, ali i ja sam dobar prema njima, a važno je sve i rezultat i druženje", kaže Aleksa Gligorić, FK Pčelinje, iz Loznice.

Vasilije Novičić, iz FK Kosmet iz Leposavića dodaje: "Igram veznog i najviše volim da asistiram i dajem golove."

"Brat i tata se bave fudbalom pa sam tako i ja zavolela", kaže Dejana Ivanović, iz pančevačkog FK "Voja Gačić".

Sa dečacima ravnopravne na fudbalskom terenu bile su i devojčice, a revijalnu utakmicu odigraće i tri ženske ekipe. Organizator turnira se trudi da svake godine deci ponudi nešto novo i da boravak u Pančevu ne pamte samo po ostvarenom rezultatu:

"Naš turnir ima tu draž da nikad do sad favoriti nisu pobeđivali. Veoma je zahtevan, deca igraju od 7 do 10 utakmica. Imamo i novine kao što su Liga Evrope i Liga šampiona i igra se dosta mečeva i naši učesnici imaju priliku mnogo da igraju, a samim tim i da se druže", kaže Miodrag Gačić, FK "Voja Gačić" iz Pančeva.

Najuspšeniji na "Letnjem kupu" osvojiće pehare i medalje, a svi će ovaj turnir do sledeće godine pamtiti po lepom druženju, a neki i po novim stečenim prijateljima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи