Prvi defile maturanata u Kniću

Oko sto sedamdeset "malih" i "velikih" maturanata u opštini Knić kraj školovanja proslavilo je defileom u centru grada i zajedničkim plesom ispred Doma kulture.

Svi đaci završnih razreda osnovnih škola i srednje škole u Kniću - njih oko 170 - kraj
školovanja proslavili su defileom u centru opštine i zajedničkim plesom ispred Doma
kulture.

Četiri kolone đaka prošlo je ispod slavoluka od balona, a potom sa cilindrima i lepezama zaplesalo maturski valcer. Slavlje su nastavili uz bezalkoholne koktele i muziku rok grupe.

Na svečanosti su uručene i nagrade maturantima koje su izabrali đaci, onima koje su prepoznali kao vredne, posebne, one koje će pamtiti po dobru, kao najbolje drugove, najuhumanije, najharizmatičnije, naj-kul blizance. 

"Male" i "velike" maturante pozdravio je Miroslav Nikolić, predsednik Opštine Knić, poželeo im uspeh u daljem školovanju, da budu vredni i najbolji u poslu, koji god da izaberu - kao otkivači ili naučnici, ali da budu "Novak Đoković - najbolji reket sveta u svom životnom pozivu".

Predsednik Opštine pozvao je maturante da se - kada završe vioske škole ili zanate - vrate u svoj zavičaj, tu zasnuju porodice i zajedno sa lokalnom samoupravom razvijaju opštinu Knić, Šumadiju i Srbiju, da od zavičaja stvore mesto u kojem se najlepše i najsrećnije živi.

Prvi defile maturanata u opštini Knić organizovao je Centar za kulturu i biblioteka uz
finansijsku pomoć lokalne samouprave.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво