Most matematike u Vrnjačkoj Banji

Manifestacija "Most matematike", održava se u Vrnjačkoj Banji od 17. do 19. maja, u organizaciji udruženja "Mladi matematičar" i Opštine Vrnjačka Banja, uz podršku Muzeja "Nikola Tesla", Arhitektonskog i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Centra za promociju nauke.

Ove godine manifestacija je usklađena sa obeležavanjem 800 godina Svetosavlja i Svetosavskog zakonopravila. Svečano otvaranje je subotu 18. maja u 12 časova, u hotelu Fontana.

Finalno takmičenje projekata održava se u subotu, od 14 do 15 časova, tribina "800 godina Svetosavlja" u 18 časova u Zamku kulture, uz učešće priznatih stručnjaka iz sveta nauke i kulture. 

Ove godine, realizaciji manifestacije pridružili su se Arhitektonski fakultet i Elektro-tehnički fakultet Univerziteta u Beogradu, a aktivnosti su podržali i Muzej "Nikola Tesla" u Beogradu. Svoj dolazak su potvrdili direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja dr Branislav Aranđelović, direktor Centra za promociju nauke "Dr Marko Krstić" i direktori srednjih škola učesnika u finalu takmičenja.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво