I prsten i medalja sa prvenstva u Španiji

Na Evropskom prvenstvu u karateu u Španiji Slobodan Bitević vratio se na pobeničko postolje, ali je po povratku u Srbiju, na aerodromu, osvojio još nešto - mnogo vrednije.

Slobodana Bitevića po povratku sa Evropskog prvenstva u Španiji na aerodromu u Beogradu dočekala je devojka Sandra koja je želela prva da mu čestita na velikom uspehu, jer je na takmičenje otišao nedovoljno oporavljen od teške povrede šake. Međutim, ona je doživela veće iznenađenje, jer je Bitević pored medalje iz Španije doneo i verenički prsten.

"Za mene je to bilo veoma emotivno, jer sam u finalu u Španiji izgubio, ali sam na aerodromu dobio tešku borbu - buduća supruga me nije odbila”, kaže Slobodan. „Na ovaj način sam želeo da joj pokažem koliko je volim i koliko mi je značila u proteklom periodu. Srećan sam zbog svega.”

„Evropsko prvenstvo nosi veliki broj bodova, najviše posle Svetskog prvenstva, i to je izuzetno važno, jer nas sledeće godine očekuju Olimpijske igre, na kojima će prvi put nastupiti i kaartisti koji su ušli u porodicu olimpijskih sportova”, ističe Predrag Stojadinov, direktor reprezentacije.

U konkurenciji pedeset država, naša zemlja je osvojila tri medalje na Evropskom prvenstvu, što je veliki uspeh, ali i izuzetno važno zbog ostvarivanja normi za Olimpijske igre.

Naša muška ekipa zauzela je drugo mesto, Jelena Milivojčević je osvojila bronzanu, a Slobodan Bitević srebrnu medalju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара