Četvrtfinalni mečevi "Igrajmo za 16"

Širom Srbije ovog meseca igraju se utakmice memorijalnog turnira "Igrajmo za 16". U Zrenjaninu su izvučeni parovi pred početak turnira, dok su u Nišu i Kragujevcu za vikend odigrani četvrtfinalni mečevi.

Na turniru u Nišu plasman u polufinale obezbedile su 4 ekipe: "Aerodrom Niš", "Telekom", "Vojska Srbije" i "Market Ama". Strelci su u četvrfinalnim mečevima bili veoma rasspoloženi i postigli 26 golova:

"Moram da kažem da mi je drago što učestvujem na ovom turniru, jer je voma dobar i jak. Ove godine smo se plasirali u polufinale uz malo sreće, jer je naša grupa bila dosta jaka", kaže Vladan Petković iz ekipe "Telekoma".

"Mi smo pomalo nepoznanica drugim ekipama, jer smo novi ovde, svi oni su učestvovali ranijih godina. Da tako kažem, nisu nas još snimili", navodi Boban Vučković iz ekipe "Aerodrom Niš".

„Generalno je dobar turnir. Mi smo malo lakše prošli takmičenje po grupama, ali su sve ekipe bile dobre", kaže Dušan Dinić, iz ekipe "Market Ama".

U Kragujevcu su utakmice igrane u hali Jezero i Sportskom centru Arena. U polufinalu su ekipe Kragujevac VS, "Simens", "Dak mjuzik šop" i Sportski klub "Fitnes".

"Nadam se odlasku za finale i posle odlasku na finalni turnir u Beogradu. Ako bude sve kako treba osvojićemo prvo mesto", kaže Ranko Miletić iz ekipe „Simensa".

"Drago nam je da učestvujemo na ovom turniru. U narednom periodu ćemo se truditi da uđemo u finale i opet ćemo učestvovati na ovom turniru", navodi Nenad Polovina iz ekipe "Mocart".

RTS-ov memorijalni turnir posvećen našim nastradalim kolegama u NATO bombardovanju zgrade televizije, organizuje se već 20 godina. U 8 gradova u Srbiji turnir se igra od 2013. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи