Slobodna zona Šumadija u Kragujevcu

Skupština grada Kragujevca donela je odluku o osnivanju Slobodne zone Šumadija.

Razlog za donošenje ove odluke je da se obezbede uslovi za privredni razvoj, ostvari izvoz robe i usluga. Slobodna zona obezbediće povećanje izvoza i poslovanje privrednih subjekata uz niže troškove poslovanja, procenjuju predlagači odluke.

„Slobodna zona pobljošava ponudu grada Kragujevcu i naš status kod budućih investitora i pruža mogućnost našim kompanijama koje žele da funkcionišu u okviru slobodne zone, da funkcionišu u okviru slobodne zone Šumadija", kazao je Radomir Nikolić gradonačelnik Kragujevca.

Slobodnom zonom upravljaće privredno društvo sa ograničenom odgovornošću "Slobodna zona Šumadija" čije su osnivanje podržali odbornici Skupštine grada. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи