Niš: Besplatna auto-sedišta za bebe

Roditelji dece rođene prošle godinedo kraja meseca mogu da podnesu zahtev za besplatna dečija auto-sedišta na pisarnici Gradske uprave u Nišu.

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Niša raspisao je javni poziv za dodelu besplatnih dečjih auto-sedišta.

Pravo da konkurišu imaju roditelji dece rođene prošle godine, ukoliko su prijavljeni na teritoriji grada i imaju vozilo u vlasništvu.

Poziv je otvoren do 29. marta, a prednost će imati samohrani roditelji.

Objavljen je javni poziv za podelu 474 dečijih auto-sedišta. Na pisarnici gradske uprave predato je već 110 zahteva što znači da su roditelji zainteresovani.

"Grad Niš je iz sredstava saveta za bezbednost saobraćaja obezbedio je dva miliona dinara i za ta sredstva su kupljena sedišta", kaže Igor Vojinović, gradski većnik za saobraćaj.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво