Šapčanka MMA borac

Eskivaža, direkt, kroše i aperkat, za mnoge žene su nepoznati pojmovi. U svetu mešovitih borilačkih veština, Šapčanka Milena Bojić jedna je od retkih dama.

Samo na prvi pogled Milena Bojić je krhka žena. Međutim, kada stane na tatami, ravnopravna je sa svakim protivnikom.

 

"Svaki dan je jedna velika borba, ja sam htela da budem hrabra i jaka i da pobedim sama sebe, da budem hrabra i snalažljiva i nadam se da sam u tome i uspela, samim tim sam se oprobala i u ringu i u oktagonu", kaže Milena Bojić, MMA borac.

Milena je majka dvoje dece, vatrogasac, međunarodni telohranitelj, službenik privatnog obezbeđenja. Mešovite borilačke veštine, počela je da trenira pre 5 godina.

"Milena je jedna posebna, specifična žena, koja je sasvim slučajno ušla u svet borilačkih veština, ja sam prihvatio, kao trener da radim sa njom jer mi se svidja što ima osobine koje su potrebne za borilačke veštine, na prvom mestu ima hrabrost, ima brzinu, ima snalažljivost", kaže trener Milan Vujasin.

Milena se do sada borila sa šampionkama Nemačke i Rumunije, a želja joj je da svakog sledećeg dana, bude bolja ne samo od protivnika već i od same sebe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи