Kruševac: Nove uniforme za komunalne policajce

Kompleti novih letnjih uniformi uručeni su danas pripadnicima Komunalne policije u Kruševcu. Uniforme su donacija bivšeg gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića.

Pripadnici komunalne policije u Kruševcu prvi put od formiranja službe, pre osam godina, dobili su komplete novih uniformi koje su im svečano uručene u gradskoj skupštini.

„Reč je o ličnoj donaciji bivšeg gradonačelnika Bratislava Gašića , koji je ispunio obećanje dato u januaru. Za sve pripednike obezbedio je novu letnju uniformu", rekla je Jasmina Palurović gradonačelnica Kruševca i dodala: „Dobili su kompletno sve što im je potrebno, što ih čini vidljivim i prepoznatljivim - majce , pantalone, podjakne, jakne, obuću."

Zahvaljujući se na donaciji u ime dvadeset i šestoro kolega, među kojima su i tri dame, Zoran Milenković je naglasio da opremljenost komunalne policije igra važnu ulogu u terenskom radu i istakao da će se i nadalje truditi da služe svom gradu i sugrađanima.

Prema rečima Bratislava Gašića, direktora BIA, koji se na čelu Grada Kruševca nalazio od 2012. do 2014. godine , posao koji komunalna policija obavlja u mnogome doprinosi uređenom izgledu grada koji će ove godine proslavljati 630 godina od Kosovskog boja i niz značajnih jubileja što zahteva sređen javni prostor.

Na sastanku sa gradskim rukovodstvom najavljena je i nabavka nove zimske opreme za komunalnu policu u skladu sa standardima službe, ali i značajni infrastrukturni radovi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво